Zoek op

Introductie van de gloednieuwe Flexi Complete

What's New in Flexi Complete header image.

Introductie van de gloednieuwe Flexi Complete

De toekomst van Flexi verkennen: Flexi Complete

In het steeds veranderende landschap van ontwerp- en printsoftware is het van het grootste belang om de ontwikkelingen voor te blijven. Flexi Complete, het nieuwste aanbod van SAi, belooft een reeks geavanceerde functies die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop professionals in de industrie werken. Laten we ons verdiepen in wat Flexi Complete een game-changer maakt voor ontwerpers, drukkers en signmakers. Flexi Complete is dezelfde Flexi die je kent en liefhebt, maar met een frisse nieuwe look en een overvloed aan verbeteringen. Laten we eens kijken wat er nieuw is.

Een betere gebruikerservaring: Een van de opvallende kenmerken van Flexi Complete is de toewijding aan het verstrekken van een naadloze gebruikerservaring. Flexi Complete brengt een nieuwe look aan de intuïtieve interface van Flexi. Ontworpen om workflows te stroomlijnen, kunnen gebruikers navigeren door de software met gemak, het opslaan van zowel tijd als moeite. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met signmaking, DTF DTG, direct-to-vinyl, of andere grootformaat printtoepassingen, het gebruiksvriendelijke ontwerp van Flexi Complete zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt.

Verbeterde ontwerpmogelijkheden: Flexi Complete geeft ontwerpers verbeterde mogelijkheden om hun creatieve visies tot leven te brengen. Met een scala aan nieuwe tools en functionaliteiten tot hun beschikking, kunnen gebruikers de grenzen van het ontwerp verleggen als nooit tevoren. Van geavanceerde vector tekenen tools om dynamische effecten en filters, Flexi Complete biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en controle, zodat ontwerpers om hun creativiteit los te laten zonder beperkingen.

Geoptimaliseerde printworkflow: Efficiëntie is de sleutel in de wereld van het afdrukken, en Flexi is ontworpen om elke stap van de printworkflow te optimaliseren. Met robuuste afwerking tools en geavanceerde kleur management functies, kunnen gebruikers ervoor zorgen dat hun afdrukken zijn nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit, elke keer. Of u nu het produceren van grootschalige bewegwijzering of ingewikkelde graphics, Flexi de afdrukmogelijkheden zijn ongeëvenaard.

Naadloze integratie: Flexi integreert naadloos met bestaande workflows, waardoor het gemakkelijk te integreren is in uw bestaande set-up. Of u nu andere ontwerpsoftware, RIP-software, of hardware-apparaten, Flexi speelt leuk met anderen, zorgen voor een soepele overgang en minimale verstoring van uw activiteiten. Flexi Complete biedt een totaalpakket van ontwerp tot productie, inclusief een krachtige 64-bit RIP om gebruikers een naadloze workflow van begin tot eind te geven.

Inzet voor innovatie: In de kern, Flexi Complete is een bewijs van SAi de inzet voor innovatie. Met een toewijding aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is, SAi blijft de lat hoger in de wereld van ontwerp-en printsoftware. Flexi Complete is niet zomaar een product, maar een weerspiegeling van de voortdurende missie van SAi om professionals in de industrie te voorzien van de tools die ze nodig hebben om te slagen.

Met zijn intuïtieve interface, verbeterde ontwerpmogelijkheden, geoptimaliseerde printworkflow, naadloze integratie en toewijding aan innovatie, is Flexi Complete gemaakt om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop professionals in de sign- en printindustrie werken. Of u nu een ontwerper, drukker, of sign maker, Flexi Complete is de ultieme tool om uw creatieve visies tot leven te brengen.

Lees meer over de spannende nieuwe functies.

meer inzichten

Kunstmatige intelligentie gebruiken voor grafisch ontwerp

Kunstmatige intelligentie zorgt voor een revolutie in grafisch ontwerp en biedt innovatieve workflows en inspiratie, zoals te zien is in het gebruik van ChatGPT en Flexi software. Door gebruik te maken van AI om ontwerpen, kleurenpaletten en sjablonen voor te stellen, kunnen ontwerpers hun creatieve proces stroomlijnen. Hoewel AI niet de ontwerpen maakt, biedt het waardevolle begeleiding voor ontwerpers en maakt het de weg vrij voor spannende mogelijkheden.

Lees meer >
Scroll naar boven