Zoek op

Aanvraagformulier EnRoute Post-Processor

Vul zoveel mogelijk informatie in zodat ons team de best mogelijke post-processor voor jouw machine kan maken.

* Documentatie: Machinefabrikanten hebben vrijwel altijd een document waarin de uitvoervereisten voor hun machines worden uitgelegd. Deze documentatie kan heel specifiek zijn voor specifieke machinemodellen. We kunnen het meest efficiënt een nieuwe post-processor voor uw machine maken als we deze documentatie (in het Engels) hebben. Onze ervaring is dat machineklanten en dealers het meeste succes hebben als ze deze informatie opvragen bij de fabrikant.

* Voorbeelduitvoer: Het is ook erg handig om voorbeelduitvoerbestanden te hebben waarvan bekend is dat ze met succes werken op jouw machine. Het is het beste om deze bestanden in het begin eenvoudig te houden. Als u voorbeelduitvoer levert die een rechthoek en een cirkel maakt, kunnen we dit gebruiken bij het maken van uw nieuwe stuurprogramma. Als u gespecialiseerde apparatuur hebt, zoals een boorbank of roterende as, dan zijn voorbeelden van dit type uitvoer ook nodig. Als een boorbank/blok wordt gebruikt, is een schema van de lay-out vereist.

* Andere documentatie: Alle andere informatie die u ons kunt geven en die ons kan helpen om de post-processor voor uw machine te maken, wordt op prijs gesteld. Denk hierbij aan een lijst met ondersteunende G- en M-codes, aanvullende voorbeeldbestanden of aanvullende technische contactpersonen bij de fabrikant.

We hebben post-processors ontwikkeld die honderden verschillende machinemodellen ondersteunen. Het beste uitgangspunt voor de ontwikkeling van een nieuwe post-processor is om er een te vinden die het meest overeenkomt met de uitvoer die vereist is door je machine. We vragen je om de lijst met beschikbare post-processors te bekijken en te proberen er een te vinden die het best overeenkomt met je behoeften.

Alle Post-processors hebben een minimale doorlooptijd van 2 weken voor de eerste post-processor, tenzij aangegeven door EnRoute PP afdeling via e-mail.

Alle post-processors worden door ons team geëvalueerd en in rekening gebracht op basis van de moeilijkheidsgraad/complexiteit van de benodigde post-processor. Alle kosten moeten worden goedgekeurd voordat ze worden verwerkt. Alle post-processors moeten vooraf worden betaald.

Voor vragen e-mail EnRouteDrivers@thinksai.com.

Scroll naar boven