Zoek op

Maak kennis met onze producten

ontdek de gemakkelijke weg naar productiviteit

Eén oplossing voor al uw ontwerp-, print- & snijbehoeften

EnRoute-productfamilie

EnRoute is de go-to CNC softwareoplossing voor alledaags freeswerk, geneste productie en creatieve ontwerptoepassingen. Onze CAD/CAM ontwerpsoftware biedt een unieke combinatie van 2D en 3D ontwerp- en toolpath mogelijkheden voor CNC routers, lasers, plasma, waterstraal en messensnijders.

Flexi-productfamilie

SAi Flexi is de enige alles-in-één ontwerp-, print- en snij-software voor sign- en printproviders. Flexi is de industriestandaard voor sign-specifieke ontwerptools, RIP-software, print-and-cut software, direct-to-film, direct-to-garment en direct vinyl snijden.

Bekijk het in actie

Ontdek de voordelen van flexi en enroute

Introductie van de gloednieuwe Flexi Complete

Verander je workflow met onze must-have producten

Bent u klaar om uw bedrijf naar het volgende niveau? Met SAi Flexi software, heb je de ultieme oplossing voor het stroomlijnen van uw afdrukken en snijden workflows, de productiviteit te verhogen en resultaten van hoge kwaliteit te bereiken.

Zet uw ideeën om in realiteit met SAi EnRoute, de alles-in-één softwareoplossing voor CNC frezen, graveren en frezen - vraag vandaag nog uw demo aan en zet de eerste stap naar uitbreiding van uw bedrijf!

Laatste nieuws

Complete softwareoplossingen voor het maken en routeren van borden, alles op één plek.

Borden maken

Alles wat een signmaker nodig heeft voor een totale workflow, inclusief een complete lijn gereedschappen en producten voor ontwerp, bewerking en productie.

Afdrukken

Versterk je printworkflow met efficiënte tools en functies die zijn ontworpen voor alle productieomgevingen.

CNC-bewerking

Hoogwaardige CAD/CAM-software voor frezen en 3D-oppervlakken, molding, meubelmaken en houtbewerking.

Afdrukken en snijden

De perfecte oplossing voor zowel beginners als ervaren gebruikers, compatibel met alle beste snijplotters op de markt.

DTF DTG

De eenvoudigste direct-to-film en direct-to-kleding workflow in de industrie, Flexi geeft zijn gebruikers intuïtieve ontwerp- en productietools die tegelijkertijd tijd en materialen besparen.

Fabricage

Ontwerp en produceer eenvoudig 2D-bestanden voor plasma-, waterstraal- of lasersnijders. Met CAD-tekengereedschappen kun je zowel visueel als parametrisch ontwerpen. De intuïtieve gebruikersinterface is logisch ingedeeld.

Deskundige training voor Flexi en EnRoute gebruikers...

Leer van de meest ervaren professionele gebruikers en rechtstreeks van degenen die elke dag werken om van Flexi en EnRoute de beste producten te maken voor het verkrijgen van de kwaliteit die u nodig hebt in uw druk- en bewerkingsprojecten.

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte

Abonneren op SAi Nieuwsbrief

Alle informatie over uw favoriete producten, Flexi en EnRoute, en het belangrijkste nieuws uit de sector.